Pengumuman COVID-19: Kami meminta maaf apabila ada keterlambatan dalam pengiriman

   Breakout Control Targeted Acne Spot Treatment
Rollover to enlarge
Breakout Control Targeted Acne Spot Treatment Breakout Control Targeted Acne Spot Treatment

Breakout Control Targeted Acne Spot Treatment

(20 ml.)
Blends evenly and helps reduce the appearance of blemishes.
This targeted blemish spot treatment helps to rapidly reduce the appearance of acne breakouts. Formulated with Sulfur for acne-clearing and Vitamin B3 for skin, our acne spot treatment blends evenly into skin and works to help reduce the appearance of blemishes.
  • Quickly eliminates breakouts
  • Reduces redness
  • Cleanse skin thoroughly prior to application. Apply a thin layer of acne spot treatment to blemish once daily and blend into skin. Increase to two to three times daily as needed. Reduce number of applications if dryness or peeling occurs. In case of contact with eyes, rinse immediately with water.

IDR 570.000

Deskripsi
This targeted blemish spot treatment helps to rapidly reduce the appearance of acne breakouts. Formulated with Sulfur for acne-clearing and Vitamin B3 for skin, our acne spot treatment blends evenly into skin and works to help reduce the appearance of blemishes.
  • Quickly eliminates breakouts
  • Reduces redness
  • Cleanse skin thoroughly prior to application. Apply a thin layer of acne spot treatment to blemish once daily and blend into skin. Increase to two to three times daily as needed. Reduce number of applications if dryness or peeling occurs. In case of contact with eyes, rinse immediately with water.
Ingredients
Review Pelanggan

(3) Ulasan Tulis Ulasan

Egi
27/04/2020
Cukup Baik!
Gak langsung kempes, tapi rajin2 atau teratur aja sih pakainya jadi jerawat yang meradang ga begitu makin membesar tapi ya ga langsung sembuh juga. Pas di aplikasikan ke jerawat yang gede dan meradang pastinya juga yang lagi redness gitu rasanya kaya cenut-cenut kalo di aku, tapi besoknya udah calming cuman masi menonjol jerawatnya. untuk jerawat beruntusan atau yang jerawat hormon kecil2, belom cocok pakai ini, gada ngaruhnya samsek, kudunya pake yang blue herbal spot treatment mungkin yaa. over all cukup membantu walaupun dikulitku tidak instan langsung sembuh, butuh waktu dan rajin2 pakainya.
Christian
03/04/2020
Aplikator memudahkan pemakaian, jerawat dan kemerahan cepat hilang.
Kemasan memudahkan penggunaan produk, mudah menyerap ke kulit sehingga bisa digunakan selagi beraktifitas, jerawat dan kemerahan cepat hilang.
Anton
27/03/2020
Best Product ❤️
Very recommended ... Best product deh pokoknya... buat saya yg sering berjerawat pas saat muncul pake ini jerawat langsung kering... over all sangat puas dengan product ini... qualitasnya gak diragukan lagi
TOP

Targeted Treatments - Corrective Facial Serums - Kiehl's Skin Care

WhatsApp Chat